Ώρα μηδέν για Παναθηναϊκό και Αλαφούζο

Μέρα καθοριστικών αποφάσεων είναι η σημερινή στον Παναθηναϊκό, αφού ορίστηκε να διεξαχθεί κρίσιμο Δ.Σ. που θα δρομολογήσει εξελίξεις για την επόμενη μέρα στους «πράσινους» μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει φτάσει στο αμήν και είναι αηδιασμένος από όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, αφού θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός βάλλεται από παντού και σε όλα τα επίπεδα. Και μπορεί να έχει αποστασιοποιηθεί λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων από το ποδόσφαιρο, αλλά τα χθεσινά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πλέον, στο τραπέζι πέφτει θέμα αποχώρησης του μεγαλομετόχου από το «τριφύλλι», κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, ανήμερα του θανάτου του πατέρα του Αριστείδη, δήλωσε μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο στους συνεργάτες του, αηδιασμένος και απογοητευμένος από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα εκείνο που τόνιζε είναι ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη νέα τάξη πραγμάτων η οποία είναι ίδια με την παλιά, αλλά με άλλα πρόσωπα. Ο Γιάννης Αλαφούζος, που μπήκε στον Παναθηναϊκό με όρεξη και μεράκι να αλλάξει μια σαθρή κατάσταση, έλεγε πως δεν έχει διάθεση να πετάει άλλο τα λεφτά του στον κουβά.

Άλλωστε, όπως τόνιζαν οι στενοί συνεργάτες του «ο Αλαφούζος δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια φαινόμενα και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει άλλους συμβιβασμούς».

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, λένε εκείνοι που γνωρίζουν, πάλεψε όλο αυτό το διάστημα με την ελπίδα να αλλάξει κάτι γιατί το πίστευε. Διαπίστωσε όμως ότι δεν έχει την υπομονή να συνεχίσει άλλο κάτω από αυτές τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Τώρα, η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για τον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. για να παρθούν αποφάσεις. Αυτό θα πάει λογικά προς το απόγευμα, αφού το μεσημέρι στις 12.00 είναι προγραμματισμένη η κηδεία του Αριστείδη Αλαφούζου. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραστεί στο Δ.Σ. ο Γιάννης Αλαφούζος, εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της μέρας ή θα δώσει τη γραμμή στους συνεργάτες του.

Το θέμα είναι ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, είτε παραδίδοντας τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη, είτε βρίσκοντας κάποιον επενδυτή. Πάντως το δεύτερο σενάριο είναι πάρα πολύ δύσκολο.

 

 

 

News rooms_athenspress.gr Press_Αμερόληπτος τύπος/

 

 

  

    

 

 

Comments

comments