«Η ομερτά έσπασε»

Απάντηση με… μπηχτές από τον ΠΑΟΚ στα όσα του «χρέωσε» ο Ολυμπιακός. Καταγγελτικό υστερόγραφο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την μη καταγραφή των επεισοδίων από τις κάμερες.

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για μεθόδευση από πλευράς δικεφάλου και Αποστολόπουλου, προκειμένου να τιμωρηθούν οι ερυθρόλευκοι με αφαίρεση βαθμών.

Οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για «ομερτά που έσπασε μετά από 20 χρόνια» και… προτρέπουν τους Πειραιώτες να το «χωνέψουν», εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωσταντίνο Σιμιτζόγλου, για να φέρει εις πέρας την υπόθεση, ενώ πετάνε μπηχτή για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατηγορώντας τον πως «ήταν μπροστά στα επεισόδια του Γ. Καραϊσκάκης, αλλά έδωσε εντολή εντολή να κλείσουν οι πόρτες και να μην καταγραφούν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Αντί να ψάχνουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πίσω από πολλές διαφορετικές επώνυμες καταγγελίες, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ας ασχοληθούν με την υπερασπιστική τους γραμμή. Θα έχουν δει οι έμπειροι νομικοί τους πως το σχέδιο απαξίωσης των μαρτύρων δεν τους βγήκε αποτελεσματικό, με βάση την πλήρη καταδίκη τους για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έστω κι αν η πρωτόδικη ποινή ήταν «χάδι».

Αν αναρωτιούνται γιατί άργησαν να ανοίξουν τα στόματα, ας αναλογιστούν τις πρακτικές με τις οποίες προσπάθησαν να τα κρατήσουν κλειστά.

Σε κάθε περίπτωση φανταζόμαστε ότι και εκείνοι επιθυμούν να ασκηθεί τάχιστα η πειθαρχική δίωξη για να…πέσουν οι σκευωρίες.

Εκεί προφανώς και οι κάμερες θα μπορούσαν να δώσουν την απάντηση για τα όσα… ψευδή καταγγέλλονται, εκτός και αν δεν είχαν χώρο στον σκληρό δίσκο τους…

Ο κ. Σιμιτζόγλου είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να φτάσει την υπόθεση ως το τέλος.

ΥΓ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις πληροφορίες που λένε πως η εντολή να κλείσουν οι πόρτες για να μην καταγράφονται τα επεισόδια, δόθηκε προσωπικά από τον κ. Μαρινάκη που βρισκόταν αυτοπροσώπως εκείνη την ώρα μπροστά στα περιστατικά.

ΥΓ2. Δυστυχώς για εκείνους η ομερτά που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να επιβάλουν έσπασε. Μπορεί να πήρε 20 χρόνια, αλλά τώρα ας το χωνέψουν».

 

 

 

News rooms_athenspress.gr Press_Αμερόληπτος τύπος/Πηγή: Sport-fm

 

 

  

    

 

 

Comments

comments