ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα οδηγούμαστε σε πολιτικές που δημιουργούν νεόπτωχους και νέο οφειλέτες στο δημόσιο.

Η πληρωμή των φόρων είναι ιερή υποχρέωση όλων των πολιτών.

Η φοροεπιδρομή όμως που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες το τελευταίο έτος, είναι το αποτέλεσμα της άθλιας πολιτικής που ακολουθεί η καθοδηγούμενη και επιτηρούμενη κυβέρνηση συνασπισμού, από την Τρόικα.

Δεν με πείθουν για την οικονομική πολιτική που εφαρμόζουν ούτε οι επίορκοι πολιτικοί, αλλά ούτε τα στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, και της Τράπεζας της Ελλάδος

Λύσεις υπάρχουν πολλές, τόλμη για τομές δεν υπάρχουν. Και ξέρετε γιατί; γιατί δεν υπάρχουν σύγχρονοι Μέγα Αλέξανδροι, που δεν λύουν τους γόρδιους δεσμούς, αλλά που τους κόβουν.

Πριν ένα έτος ο Ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών Μίκης Θεοδωράκης, κάλεσε τους Έλληνες πολίτες σε ανυπακοή και αντίσταση.

Συστρατευόμενος και εγώ μαζί του, ως μέλος της Σπίθας, δεν μπορώ να μείνω άπραγος, όταν βλέπω την χώρα μου να καταστρέφεται, όταν και οι ίδιοι αποδέχονται ότι απέτυχαν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πάγκαλος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στρεφόμενος κατά της αποτυχίας των οικονομικών μέτρων τόσο του Παπακωνσταντίνου όσο και του Βενιζέλου.

Για το λόγο αυτό, ως ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζεται το κέντρο μηχανογράφησης της ΔΕΗ, στη Λ. μεσογείων 190-194 δήλωσα την προηγούμενη Παρασκευή ότι:

Σε περίπτωση διακοπής της παροχής σε οποιοδήποτε πολίτη, λόγω μη πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων, είτε λόγω αδυναμίας πληρωμής, είτε ως συνειδητή πράξη ανυπακοής και αντίστασης, τότε δεν θα πληρώσω και εγώ το ειδικό τέλος ακινήτου, στοχεύοντας ότι η ΔΕΗ θα πρέπει να διακόψει την παροχή ρεύματος στην μισθώτρια εταιρία που έχει συμβληθεί μαζί μου, την ΔΕΗ.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι την πράξη μου αυτή, θα πρέπει να την μιμηθούν και όλοι οι συμπολίτες μας, καθώς ανυπακοή από λίγους σηματοδοτεί τιμωρία τους, ενώ ανυπακοή από όλους σημαίνει λαϊκή οργή και τιμωρία της υπάρχουσας πολιτικής.

Και αυτό πρέπει να πράξουμε όλοι μας, και μάλιστα συνειδητά κύριε Κουϊκ, να τιμωρήσουμε δηλαδή αυτή την πολιτική που μας επιβάλουν, και θα το πετύχουμε αυτό σίγουρα όχι καθισμένοι στους καναπέδες μας, γιατί τότε δεν θα έχουμε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε αύριο, όταν θα έχουμε πτωχεύσει και εμείς αλλά και η πατρίδα μας, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Εμείς τα μέλη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη προσκαλούμε όλους τους πολίτες στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα δικαστήρια, για το χαράτσι της ΔΕΗ.

1η Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 12:30μμ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων), στο Γραφείο του Προέδρου Υπηρεσίας, όπου εκδικάζεται η αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής (ασφαλιστικά μέτρα)

2η Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 08:30πμ στο Συμβούλιο της Επικρατείας οδός Πανεπιστημίου 47-49 (κτίριο πρώην Αρσάκειο), που πραγματοποιείτε η εκδίκαση των Αιτήσεων Πολιτών και Φορέων για την Ακύρωση του παράνομου χαρατσιού για τα ακίνητα

Καλούμε το λαό σε ανυπακοή και συνειδητή αντίσταση σε μια δικαιοσύνη που φορά κομματικές παρωπίδες, αλλά θα λογοδοτήσει και αυτή πολύ σύντομα, αμέσως μετά την ανατροπή.

Μας κατηγορούν όλους εμάς τους διαμαρτυρόμενους πολίτες, ως λαϊκίστικα κινήματα. Λαϊκιστής είναι αυτός που φλυαρεί πολιτικά, χωρίς να στοχεύει στις λύσεις των προβλημάτων. Εμείς ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.), στοχεύουμε στην εξουσία του λαού, και μάλιστα πολύ σύντομα, δηλαδή στις επικείμενες εκλογές .

Μετά τιμής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ

ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Γεώργιος Αλαϊάδης

 

Comments

comments