Σε ηλικία μόλις 30 ετών «Έφυγε» η γνωστή πρωταγωνίστρια του «Κυνόδοντα» Μαίρη Τσώνη

Μεγάλη η θλίψη στον καλλιτεχνικό χόρο από τον ξαφνικό θάνατο της γνωστής πρωταγωνίστριας του βραβευμένου έργου του Γ. Λάνθιμου «Ο Κυνόδοντας», Μαίρης Τσώνης. Η ηθοποιός έφυγε σε ηλικία μόλις τριάντα ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Στη ταινία η Τσώνη υποδυόταν τη μικρή αδελφή της οικογένειας του σεναρίου και ήταν επίσης μέλος του μουσικού συγκροτήματος «Mary and the boy». Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες του θανάτου της.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της γεννήθηκε στην Αθήνα, στο «Αλεξάνδρα» και μεγάλωσε στη Λειβαδιά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Μετά πέρασε στην Κρατική Σχολή Χορού, στο φυτώριο, και ήρθε στην Αθήνα. Τέλειωσε το λύκειο και πήγε στο Λονδίνο, σε μια σχολή μιούζικαλ, στο Dance Attic. Τότε προέκυψαν οι Mary and The Boy και γύρισε στην Ελλάδα.

Είχε πάρει μέρος σε παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα ενώ εκτός από τον «Κυνόδοντα» είχε επίσης συμμετάσχει στις κινηματογραφικές ταινίες «Το κακό» και «Το κακό στην εποχή των Ηρώων» του Γ.Νούσια.

 

 

 

News rooms_athenspress.gr Press_Αμερόληπτος τύπος/

 

 

  

    

 

 

Comments

comments