Τέλη Κυκλοφορίας παράταση λίγων ημερών


Παράταση 4 – 5 ημερών σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Οικονομικών στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας των Ι.Χ. που λήγει κανονικά τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. Το υπουργείο σε μια προσπάθεια να πιάσει τον στόχο που έχει τεθεί για συνολικές εισπράξεις 1,2 δισ. ευρώ αλλά και για να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι που ταλαιπωρούνται στις τράπεζες και τις εφορίες αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, να παρατείνει για λίγες ημέρες την προθεσμία. Μέχρι σήμερα έχουν τυπωθεί πάνω από 5.000.000 σημειώματα για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας ενώ έχουν καταβληθεί συνολικά 700 εκατ. ευρώ.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων εκτιμά πως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα ανακοινωθεί επισήμως η παράταση της καταληκτικής προθεσμίας, τα συνολικά έσοδα θα έχουν φτάσει τα 900 εκατ. ευρώ.

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν και χθες στις εφορίες από πολίτες που σπεύδουν να καταθέσουν τις πινακίδες των Ι.Χ. τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΠΣ, μέχρι σήμερα, έχουν κατατεθεί στις εφορίες όλης της χώρας περισσότερες από 76.000 πινακίδες.

Προτάσεις για Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Προτάσεις για Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Προτάσεις για Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Ξενοδοχεία στην Αθήνα

Ξενοδοχεία στο Ναύπλιο

Ξενοδοχεία στα Χανιά

Ξενοδοχεία στο Ηράκλειο

Ξενοδοχεία στην Πορταριά

Ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχεία στη Ρόδος

Ξενοδοχεία στη Πελοπόννησος

Ξενοδοχεία στη Στερεά Ελλάδα

Ξενοδοχεία στη Θεσσαλία

Ξενοδοχεία στην Ηπειρο

Ξενοδοχεία στην Θράκη

Ξενοδοχεία στην Μακεδονία

Comments

comments