Πάμε Ελλάδα Πάμε ΔΡΑΜΑ Ο ανεξερεύνητος προορισμος

Πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού η Δράμα είναι μια από τις ομορφότερες, αλλά και από τις λιγότερο γνωστές για τα κάλλη της πόλεις της χώρας.

Στην Δράμα ο επισκέπτης θα νιώσει το χειμώνα αλλά και το γιορτινό κλίμα όπως πουθενά αλλού εντός της Ελλάδας. Καθαρή, πράσινη, γεμάτη νερά και πήγες, φιλόξενη και ζεστή, στολισμένη και όλο ζωή η Δράμα μαγνητίζει με την απλότητα και συνάμα το θερμό χαμόγελο των ανθρώπων της. Αφού φθάσει κανείς και πολύ εύκολα σταθμεύσει στους χώρους που διαθέτει η πόλη, μπορεί να ξεκινήσει με άνεση πεζός την ξενάγηση στην άρτια οικοδομημένη και ρυμοτομημένη πόλη της Μακεδονίας.

Η γιορτή της ονειρουπολης που έγινε επιτυχημένος θεσμός ήδη πάνω από δέκα χρόνια θα καθηλώσει μεγάλους κ μικρούς. Ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα με ελληνική γεύση και ένας πανέμορφος κήπος από νερά και δέντρα που περιλαμβάνουν την μαγεία του πνεύματος των εορτών υπάρχει παντού στον αέρα και ταυτόχρονα μελωδίες χαράς και αγάπης ακούγονται σε όλο το κέντρο της πόλης όλη μέρα. Ένας απέραντος παιδότοπος και παράλληλα γεύσεις όλων των ειδών για κάθε προτίμηση. Στη Δράμα αισθάνεσαι περισσότερο από κάθε άλλη ελληνική πόλη τη μαγεία των Χριστουγέννων χάρη στην πρωτότυπη αλλά και μοναδική οργάνωση των δραμιών οικοδεσποτών.
Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ύφεσης η Δράμα είναι ένας παρά πολύ οικονομικός προορισμός αφού οι τιμές ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, κλπ, καθώς και οι τιμές των κάθε είδους δραστηριοτήτων είναι ιδιαίτερα χαμηλές και προσιτές για όλα τα πορτοφόλια. Ως κατεξοχήν βουνίσιος προορισμός η Δράμα είναι το ορμητήριο για τα όρη του νομού και κυρίως το όρος Φαλακρό με υψόμετρο άνω των 2000 μέτρων και πολύ χιόνι. Το χιονοδρομικό του φαλακρού ήταν πάντα αγαπημένος τόπος το χειμώνα για όσους γνωρίζουν τη δράμα. Από την άλλη το δασός της Ελάτειας στα βορειοανατολικά αποτελεί ένα κόσμημα του νόμου που κρύβει μέσα του όλον τον πλούτο της ελληνικής ορεινής φύσης, με αμέτρητα είδη χλωρίδας και πανίδας.
Απολαύστε τοπικές γεύσεις, νιώστε τη δροσιά της φύσης, τη ζεστασιά
της φιλοξενίας και των γιορτών, ελατέ να γνωρίσουμε τη Δράμα, να
την ανακαλύψουμε τόσο το χειμώνα όσο και σε κάθε εποχή!

Επιμέλεια Θέματος Τίνα Φωλλίδου

Προτάσεις για Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Προτάσεις για Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Προτάσεις για Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Ξενοδοχεία στην Αθήνα

Ξενοδοχεία στο Ναύπλιο

Ξενοδοχεία στα Χανιά

Ξενοδοχεία στο Ηράκλειο

Ξενοδοχεία στην Πορταριά

Ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχεία στη Ρόδος

Ξενοδοχεία στη Πελοπόννησος

Ξενοδοχεία στη Στερεά Ελλάδα

Ξενοδοχεία στη Θεσσαλία

Ξενοδοχεία στην Ηπειρο

Ξενοδοχεία στην Θράκη

Ξενοδοχεία στην Μακεδονία

Comments

comments