ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙ​ΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TONING BALLS

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙ​ΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TONING BALLS (LEVEL I) & FOAMROLLER BY ULTIMATE PILATES OF GREECE 21/10/12

Translate messageTurn off for: GreekΟι Toning Balls είναι μαλακές και διαφόρου βάρους και ταιριάζουν άνετα στην παλάμη του χεριού. Πρόκειται για ένα ιδανικό συμπλήρωμα σε προγράμματα ασκήσεων pilates.
Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει ασκησιολόγιο 23 βασικών ασκήσεων συνοδευόμενο από τμήμα prepilates καθώς και παραλλαγές & τροποποιήσεις ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, τα προβλήματα και τους τραυματισμούς του ασκούμενου. Είναι ιδανικές και για το πρόγραμμα αποκατάστασης γυναικών μετά από επέμβαση καρκίνου του μαστού.
Ώρες σεμιναρίου: 09:00-12:00
Τα foamrollers είναι απλά στη χρήση τους και ελαφριά οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και σε οποιαδήποτε θέση. Κυκλοφορούν σε μια ποικιλία μεγεθών και σχημάτων. Αποσκοπούν στην βελτίωση της ισορροπίας , της νευρομυικής συναρμογής και την ενδυνάμωση των σταθεροποιών μυών του κορμού. Η προπόνηση με αυτά γίνεται διασκεδαστική.
Διδάσκεται σε ένα επίπεδo με ασκησιολόγιο 37 βασικών ασκήσεων συνοδευόμενο από τμήμα prepilates καθώς και παραλαγές & τροποποιήσεις ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, τα προβλήματα και τους τραυματισμούς του ασκούμενου.
Ώρες σεμιναρίου: 12:00-15:00

Εισηγήτρια: Κεφαλλωνίτου Μαρκέλλα

Τόπος διεξαγωγής: Φυσιοαγωγή – Ηρακλείτου 155-157 Πάτημα Χαλανδρίου
Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115/info@athenstrainers.gr

AthensTrainers

AthensTrainers

AthensTrainers

 

 

Βαρβάρα Σολομωνίδου Δημιουργός της AthensTrainers®,

Comments

comments