Μέθοδος Σίλβα, σκέψου και θα γίνει

Οσο φορεμένο και αν ακούγεται το σκέψου θετικά για να συμβεί κι όσο και αν κάποιοι εκνευρίζονται σε αυτό το άκουσμα τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η μέθοδος Σίλβα έρχεται να επιβεβαιώσει το προφανές.
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Όλα είναι υπόθεση του μυαλού. Ότι φοβόμαστε μπορεί να μας συμβεί. Ότι καλό προσδοκάμε μπορεί να έρθει.
Πως;;; Mα με τον έλεγχο του νού. Την μέθοδο του Χοσέ Σίλβα που έχει σχεδιαστεί να αναπτύξει τις δημιουργικές δυνάμεις του νου μέσω του οραματισμού, της φαντασίας, της θετικής σκέψης και του διαλογισμού. Η Μέθοδος Σίλβα είναι το αποτέλεσμα σαράντα ετών ερευνών από τον Χοσέ Σίλβα, και υποστηρίζεται από πολλές επιστημονικές έρευνες, καθώς και από την επιτυχημένη πρακτική εφαρμογή της από τα εκατομμύρια των αποφοίτων των σεμιναρίων από το 1967 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό.
Στο σεμινάριο της Μεθόδου Σίλβα μαθαίνετε βήμα-βήμα τον τρόπο για να κυριαρχήσετε στις καταπληκτικές αλλά ανεκμετάλλευτες δυνατότητες του νου σας. Η Μέθοδος Σίλβα έχει εκατομμύρια αποφοίτους και διδάσκεται σε 131 χώρες σε 37 διαφορετικές γλώσσες. Στην Ελλάδα την διδάσκουν ο Παναγής και η Μαριάννα Μεταξάτου, οι οποίοι μας εξηγούν πως ακριβώς λειτουργεί

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ
Μέσω ορισμένων νοητικών ασκήσεων που γίνονται προοδευτικά και προκαλούν χαλάρωση, αυτός που εκπαιδεύεται μαθαίνει να διατηρεί το νου του σε εγρήγορση και να φτάνει σε βαθύτερα επίπεδα συνείδησης (υποσυνείδητο) αναπτύσσοντας μια ικανότητα αυτοελέγχου την οποία διατηρεί και στο μέλλον χωρίς την ανάγκη καθοδήγησης.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΕΙ
Α. ΥΓΕΙΑΣ.

Θεραπεύει ψυχοσωματικές ασθένειες, εξαλείφει ή απομονώνει πονοκεφάλους, ένταση, ημικρανίες, δίχως φάρμακα, βοηθάει το γιατρό να προσφέρει αποτελεσματικότερη θεραπεία, όταν έχει να αντιμετωπίσει καρκίνο ή άλλες σοβαρές παθήσεις.
Εξαφανίζει το στρες σε όποια αιτία κι αν οφείλεται, δίνει καλή ψυχική κατάσταση κι εξασφαλίζει ήρεμο ύπνο, χωρίς ηρεμιστικά.

Β. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
Βοηθάει στην αξιοσημείωτη βελτίωση των σπουδών και ενισχύει την αντίληψη, ενώ αυξάνει την παραγωγικότητα του ατόμου στη δουλειά του και την ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης κι ανάπτυξης της μνήμης του

Γ. ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Βοηθάει να κόψουμε το κάπνισμα, το ποτό, να περιορίσουμε την ποσότητα του φαγητού αν έχουμε πρόβλημα παχυσαρκίας. Βοηθάει στο να γίνουμε άτομα οργανωτικά καθώς και να αλλάξουμε συνήθειες που δεν είναι ευεργετικές για μας.

Δ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ
Συντελεί στο να ξεπεράσουμε συμπλέγματα κατά της προσωπικότητας, όπως φοβίες, ανασφάλειες, έλλειψη αυτοπεποίθησης και επικοινωνίας με τους άλλους.

ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Οι σχέσεις μας με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν, είτε αυτά είναι πολύ οικεία είτε όχι, γίνονται καλύτερες με την υιοθέτηση τεχνικών για την αναζήτηση λύσεων προβλημάτων, που πηγάzουν απ’ αυτές τις σχέσεις.

Η εκπαίδευση στη Μέθοδο Σίλβα ολοκληρώνεται σε δυο διήμερα σεμινάρια:

Το Silva Life System (Σύστημα Ζωής Σίλβα) και το Silva Intuition (ESP) System (Σύστημα Διαίσθησης Σίλβα).
Το Silva Life System επικεντρώνεται στην εξέλιξη του εαυτού, στη μείωση του στρες ή πώς να παραμένεις χαλαρός, ήρεμος και με αυτοσυγκέντρωση ακόμα και κάτω από πίεση, στο δημιουργικό οραματισμό, στην αξιοποίηση των ονείρων για έμπνευση, στον έλεγχο του πόνου και των συνηθειών, στο πώς να έχετε έναν καλό ύπνο, προστατευτικές τεχνικές ολιστικής υγείας και άλλα.
Το Silva Intuition System από την άλλη πλευρά αφοσιώνεται στην εκπαίδευση στο ESP (Effective Sensory Projection – Αποτελεσματική Προβολή των Αισθήσεων) που βοηθά να αντιλαμβάνεσαι πληροφορίες για τη διόρθωση ή πρόληψη προβλημάτων. Αυτό αναπτύσσει τη διαίσθηση σου, για να έχεις καθοδήγηση και βοήθεια από την ανώτερη ευφυΐα για να παίρνεις σωστές αποφάσεις και να είσαι σίγουρος για το σκοπό της ζωής σου.

Η μέθοδος Σίλβα είναι η μόνη επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος στο να βοηθήσει ανθρώπους να αναπτύξουν και να ελέγξουν την αποτελεσματική προβολή των αισθήσεων

Υ.Γ Η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας και επιτυγχάνεται όταν μάθουμε να ελέγχουμε το νού μας και να τον κατευθύνουμε σωστά.

Comments

comments